המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להשרות את אטריות האורז במים מהברז ל-60 דקות או עד לריכוך.
להפריד את הברוקולי לפרחים, לשים בסיר קטן, להוסיף כפית מלח ולשפוך מים רותחים. לכסות ולהמתין כ-10 דקות, לסנן.
לסנן את אטריות האורז.
בסיר או בווק לחמם ארבע כפות שמן קנולה על אש גבוהה, להוסיף את השום ולטגן מעט (להיזהר לא לשרוף את השום).
להוסיף את רוטב הסויה המתוק, רוטב הסויה המלוח, רוטב הצ'ילי, הסוכר והמלח. לתת לרוטב לבעבע על אש גבוהה.
להוסיף את אטריות האורז ולערבב מעט, לבשל כ-3 דקות.
להוסיף את הברוקולי והפטריות ולערבב. לבשל כ-5 דקות נוספות עד שכל הפטריות מכוסות ברוטב.
להוסיף את הכרוב, לערבב ולכבות את האש.
לפזר את הבצל הירוק ולסגור את הסיר עם מכסה ל-5 דקות.
להגיש חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0