המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים היטב ווק.
מוסיפים את השמן ואת קוביות העוף, ומקפיצים כ-3 דקות עד שהעוף משנה את צבעו.
מוסיפים בצל, פטריות פרוסות, גזר, נבטים ובצל ירוק.
מקפיצים 4-5 דקות, או עד שהירקות חמים, מוסיפים את הרוטב, מלח, אטריות ומיץ לימון, מערבבים ומקפיצים עוד דקה שתיים.
מוסיפים כוסברה, ומקפיצים.
מקשטים בבוטנים ומגישים מיד. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0