המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרסקים את כל החומרים (למעט ענפי פטרוזיליה לקישוט) במעבד מזון עם להב מתכת לתערובת חלקה. טועמים ומוסיפים עוד מלח ולימון לפי הטעם.
מעבירים את התערובת לכלי הגשה מוארך (כמו תבנית לאינגליש קייק) ומקררים 6 שעות לפחות.
לפני ההגשה מעבירים סכין רטובה מסביב לשולי הפאטה והופכים אותו לצלחת הגשה. אם הוא לא נפרד בקלות, טובלים את תחתית התבנית במים חמים לדקה.
מגישים עם קרקרים וירקות חתוכים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0