המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים שתי כפות מהשמן במחבת גדולה, סיר רחב ושטוח או כלי לפאייה, ומטגנים את נתחי העוף עד שהם מזהיבים היטב מכל הצדדים, כ-20 דקות בסך הכל. מוציאים מהכלי.
מוסיפים את השמן הנותר ואת הבצל, ומטגנים עד שמתחיל להזהיב. מוסיפים את הפלפלים, הקישואים והשום, ומטגנים עד שהם מתרככים מעט, כ-3 דקות.
מחזירים את נתחי העוף למחבת, מוסיפים את העגבניות והציר או המים, ומביאים לרתיחה.
מפזרים את האורז באופן שווה במחבת, מוסיפים את האפונה והזעפרן, ומתבלים במלח ובפלפל. מבשלים על להבה גבוהה כ-5 דקות.
מנמיכים את הלהבה למינימום, מכסים את המחבת או הסיר ומבשלים 20 דקות מבלי להסיר את המכסה.
מפזרים את הפטרוזיליה ומערבבים את התבשיל. מגישים ישירות מהכלי. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0