המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
צולים את הכבד בתנור עד שלא נותר נותר דם.
מוציאים מהתנור ושוטפים במים קרים.
בסיר אחר מטגנים את הבצל עם חצי כוס שמן עד תחילת הזהבה.
מוסיפים את הכבד ומתבלים בפפריקה ושאר התבלינים, מערבבים ומבשלים מס' דקות.
מרפדים את תחתיות האלומיניום בבצק עלים כולל הדפנות - עד סופן.
קורצים מהבצק עיגולים בקוטר התבניות.
מעבירים לכל תבנית עם בצק תערובת כבד, מניחים מעל עיגול בצק ומהדקים.
ממשיכים כך עד סיום תערובת הכבד.
מברישים בביצה וזורים שומשום. מחממים תנור ל-160 מעלות ואופים עד הזהבה.
מטגנים פטריות שמפיניון במעט שמן, מתבלים לפי הטעם.
מוסיפים חצי כוס קמח ומערבבים, יוצקים חצי כוס מים רותחים ומערבבים היטב למניעת גושים. אם חסר מים מוסיפים.
מוצאים את הפאי מהתבניות האישיות ומניחים בצלחת, יוצקים מעל רוטב פטריות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0