המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את חומרי הבצק לגוש חלק. מרדדים דק ומעבירים בעזרת המערוך לתבניות. משאירים את עודפי הבצק מעבר לדפנות.
מטגנים את הבצל בשמן. מוסיפים אליו את הבשר ובוחשים. מתבלים בשום, במלח ובפלפל ומערבבים. מוסיפים לתערובת הבשר את הביצה ואת אבקת הסודה ובוחשים.
מניחים על הבצק שבתבנית חלק מפרוסות החציל. מניחים מעל את הבשר, ומעליו פרוסות חציל נוספות. טורפים את הביצה לציפוי ויוצקים מעל. מגלגלים את שארית הבצק שמחוץ לשולי התבנית בצורת "בורג".
אופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות או עד שמוכן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0