מערבבים את חומרי הבצק לגוש חלק. מרדדים דק ומעבירים בעזרת המערוך לתבניות. משאירים את עודפי הבצק מעבר לדפנות.
שלב 2
0 דקות
מטגנים את הבצל בשמן. מוסיפים אליו את הבשר ובוחשים. מתבלים בשום, במלח ובפלפל ומערבבים. מוסיפים לתערובת הבשר את הביצה ואת אבקת הסודה ובוחשים.
שלב 3
0 דקות
מניחים על הבצק שבתבנית חלק מפרוסות החציל. מניחים מעל את הבשר, ומעליו פרוסות חציל נוספות. טורפים את הביצה לציפוי ויוצקים מעל. מגלגלים את שארית הבצק שמחוץ לשולי התבנית בצורת "בורג".
שלב 4
20 דקות
אופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות או עד שמוכן.
שלב 1
מתוך
4
מערבבים את חומרי הבצק לגוש חלק. מרדדים דק ומעבירים בעזרת המערוך לתבניות. משאירים את עודפי הבצק מעבר לדפנות.
שלב 2
מתוך
4
מטגנים את הבצל בשמן. מוסיפים אליו את הבשר ובוחשים. מתבלים בשום, במלח ובפלפל ומערבבים. מוסיפים לתערובת הבשר את הביצה ואת אבקת הסודה ובוחשים.
שלב 3
מתוך
4
מניחים על הבצק שבתבנית חלק מפרוסות החציל. מניחים מעל את הבשר, ומעליו פרוסות חציל נוספות. טורפים את הביצה לציפוי ויוצקים מעל. מגלגלים את שארית הבצק שמחוץ לשולי התבנית בצורת "בורג".
שלב 4
מתוך
4
אופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות או עד שמוכן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0