המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים יחד קמח, אבקת אפייה ומים לבצק אחיד ונוח.
מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים את החלק הראשון של הבצק על משטח מקומח.
מניחים על תבנית פאי.
לצפות גם את הדפנות.
מכסים בנייר כסף ואופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות או עד שהבצק נהיה שחום מעט.
מוציאים ומצננים את הבצק מעט.
מטגנים את קוביות החציל בשמן עמוק ומסננים.
לוקחים סיר מטגנים את הבצל עד הזהבה.
לאחר מכן מוסיפים את הבשר ומבשלים כ- 15 דקות.
לאחר מכן מוסיפים את החצילים והתבלינים, מבשלים כ-10 דקות.
בסוף מוסיפים את הפטרוזיליה, מערבבים ומורידים מהאש.
את המילוי מעבירים למסננת כדי שכל הנוזלים יצאו.
מניחים בתבנית מעל הבצק האפוי.
מרדדים את החלק השני על משטח מקומח ואת הבצק מניחים על המילוי.
מהדקים בצדדים ויוצרים באמצע הפאי חור קטן.
מורחים את הפאי בביצה ואופים כ-30 דקות בחום של 180 מעלות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0