לשים בצק גמיש מכל מרכיבי הבצק, מחלקים לשני כדורים ושמים לצינון למשך מספר שעות או עד למחרת בבוקר. כמות הבצק מספיקה ל-2 תחתיות פאי בגודל
שלב 2
0 דקות
2. בינתיים מערבבים היטב את כל חומרי המלית ומצננים. מלית הגבינות מתאימה לתחתית אחת של בצק.
שלב 3
0 דקות
מרדדים כל כדור בצק לעלה דק בעובי כחצי ס"מ ושיהיה גדול מהתבנית בכ-5 ס"מ. משמנים קלות את תבנית הפאי ומפזרים מעט קמח תירס על התחתית ובדפנות. מהדקים היטב את הבצק בדפנות הפאי, מנקבים חורים בתחתית הפאי עם מזלג (שלא יתנפח באפיה)וחותכים את השאריות. מכניסים למקרר ל-20 דקות.
שלב 4
0 דקות
מחממים את התנור ל220 מעלות.
שלב 5
0 דקות
מוציאים את התבנית מהמקרר וממלאים במלית הגבינות, משטחים ומפזרים היטב את המלית על הבצק. מרדדים את שאריות הבצק וחותכים (אפשר עם גלגלת משוננת) רצועות ומקשטים את פני הפאי.
שלב 6
0 דקות
מורחים את הפסים בביצה טרופה מדוללת במעט מים.
שלב 7
0 דקות
מכניסים לתנור, מנמיכים את החום ל-200 מעלות ואופים כ-20 דקות או עד שפני הפאי מזהיבים יפה.
שלב 8
0 דקות
מגישים חמים או פושר.
שלב 1
מתוך
8
לשים בצק גמיש מכל מרכיבי הבצק, מחלקים לשני כדורים ושמים לצינון למשך מספר שעות או עד למחרת בבוקר. כמות הבצק מספיקה ל-2 תחתיות פאי בגודל
שלב 2
מתוך
8
2. בינתיים מערבבים היטב את כל חומרי המלית ומצננים. מלית הגבינות מתאימה לתחתית אחת של בצק.
שלב 3
מתוך
8
מרדדים כל כדור בצק לעלה דק בעובי כחצי ס"מ ושיהיה גדול מהתבנית בכ-5 ס"מ. משמנים קלות את תבנית הפאי ומפזרים מעט קמח תירס על התחתית ובדפנות. מהדקים היטב את הבצק בדפנות הפאי, מנקבים חורים בתחתית הפאי עם מזלג (שלא יתנפח באפיה)וחותכים את השאריות. מכניסים למקרר ל-20 דקות.
שלב 4
מתוך
8
מחממים את התנור ל220 מעלות.
שלב 5
מתוך
8
מוציאים את התבנית מהמקרר וממלאים במלית הגבינות, משטחים ומפזרים היטב את המלית על הבצק. מרדדים את שאריות הבצק וחותכים (אפשר עם גלגלת משוננת) רצועות ומקשטים את פני הפאי.
שלב 6
מתוך
8
מורחים את הפסים בביצה טרופה מדוללת במעט מים.
שלב 7
מתוך
8
מכניסים לתנור, מנמיכים את החום ל-200 מעלות ואופים כ-20 דקות או עד שפני הפאי מזהיבים יפה.
שלב 8
מתוך
8
מגישים חמים או פושר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0