המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרדדים הבצק לעלה דק. מעבירים אותו בעזרת המערוך לתבנית, עגולה או מלבנית מס' 26, משומנת, ומשאירים עודפי בצק מעבר לדפנות (לסגירה מאוחר יותר).
שמים בסיר את החלב, השמנת לקצפת, הקצקבל, הפטה והגבינה הבולגרית. בוחשים, מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דקות תוך בחישה. מצננים.
מוסיפים את הביצים, אחת אחר השנייה, את הפלפל הלבן ובוחשים. מוסיפים את הגבינה הלבנה. מתקבלת בלילה נוזלית.
מפזרים על הבצק את פירורי הלחם, יוצקים מעל את עיסת הגבינות, "מבריגים" את הבצק הנותר מסביב הדפנות ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 200 מעלות, כ-25 דקות או עד שאפוי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0