המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערת המיקסר לשים שמנת מתוקה, חצי כוס חלב, איסטנט פודינג וניל צרפתי ולהקציף עד לקבלת קצפת רכה. להוסיף את כף הסוכר והשמנת החמוצה להמשיך להקציף עד לקבלת קצפת אחידה לשמור במקרר.
לפרוס את המשמשים לפרוסות דקות ולפזר על הפאי שהתקרר בצורה יפה או איך שאוהבים.
למרוח מעל המשמשים חצי מכמות קרם הוניל ולשטח יפה, לפזר שוב משמשים בצורה מעגלית מסביב לפאי ליצירת טבעת.
להכניס את יתרת הקרם לשקית זילוף עם צנטר 10 (פייה) ולזלף פרחים בצורה מעגלית בתוך טבעת המשמשים,
לשים בקערית את ריבת המשמשים להוסיף 2 כפות מים רותחים לערבב ולהבריש בעדינות את המשמשים (שנמצאים על גבי העוגה ) בכך אנו יוצרים ברק ע"ג המשמשים.
לקרר במקרר לפחות 12 שעות (בזמן הזה כל הטעמים מתמזגים)
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0