המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוברים את העוגיות לתוך קערת מעבד מזון. מוסיפים את החמאה וכף נוטלה, ומעבדים עד שהתערובת הופכת לגוש.
מוסיפים 25 גרם אגוזי לוז, וממשיכים לעבד עד שתערובת לחה וחולית.
מעבירים את התערובת לתבנית ומהדקים, מעברים למקרר.
מקציפים את גבינת השמנת עם אבקת הסוכר, עד שהתערובת חלקה. מוסיפים את יתרת הנוטלה, וממשיכים להקציף עד שהתערובת אחידה.
מעבירים את תערובת הגבינה והנוטלה לתבנית עם תחתית העוגיות, ומיישרים עם פלטה מדורגת.
מפזרים מעל את אגוזי הלוז הקצוצים שנותרו.
מכסים ושמים את העוגה במקרר לארבע שעות לפחות, או למשך הלילה.
מגישים ישר מהמקרר. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0