המתכון הזה נוצר עבור 7 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את הדגים ב-1 כוס יין למספר שעות.
תוך כדי לישה במערבל, מכינים בצק מהחומרים לבצק ומניחים בצד.
מוציאים את הדגים מהשרייה ומרחיקים את העור בעזרת סכין חדה.
חותכים את בשר הדגים לקוביות קטנות ומעבירים לקערה.
מוסיפים לקערה את הביצים, ¼ כוס יין, הקמח, השמנת, עלי הטימין, הג'ינג'ר, השום, המלח והפלפל, ובוחשים היטב.
מרדדים את הבצק לעלה גדול ודק ומעבירים אותו בעזרת המערוך לתבנית (תבנית פיירקס או תבנית בעלת שוליים גבוהים - 30 ס"מ). חותכים את יתרת הבצק שמעבר לדפנות בעזרת המערוך.
מניחים על הבצק חתיכות גבינה, מעליהן שכבת עלי תרד חתוכים, ויוצקים את תערובת הדגים על התרד. אופים כ-45 דקות או עד שמוכן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0