המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
אופן הכנת הבצק: מפשירים גליל אחד מחבילת הבצק (450 גרם) ואת הגליל השני אפשר לשמור בהקפאה.
מניחים את הבצק בתבנית פאי בקוטר 24 ס"מ, וחותכים את הקצוות המיותרים. מהדקים לתחתית ולדפנות התבנית. מחוררים את הבצק בעזרת מזלג.
מכניסים את התבנית לתנור אפייה, שחומם מראש לטמפרטורה של כ- 180 מעלות, ואופים במשך כ-25 דקות, עד שהבצק מקבל גוון זהוב. מוציאים את התבנית מהתנור, ומצננים.
הכנת מחית פירות היער: מכניסים את כל מרכיבי המחית לסיר קטן, מביאים לרתיחה, ומבשלים על להבה בינונית, במשך כ- 5 דקות, תוך כדי ערבוב.
מורידים את הסיר מהכיריים, ונותנים למחית להצטנן מעט.
הכנת הקרם: מוסיפים לקערת מיקסר את השמנת המתוקה, הסוכר, אבקת אינסטנט פודינג, והמים, ומערבלים עד קבלת קרם וניל יציב.
הרכבת הפאי: מורחים את מחית פירות היער על בסיס הפאי בשכבה אחידה. מעל נמרח את קרם הווניל.
נכניס את הפאי למקרר למשך כשעתיים. מוציאים את הפאי, ומקשטים לפני ההגשה בדובדבנים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0