המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרסקים במעבד מזון את הפתי בר עם החמאה המומסת עד לספיגת החמאה בפירורים.
משטחים את התערובת על תבנית הפאי, מהדקים לתחתית ולדפנות ומכניסים למקפיא עד להתייצבות, כ-20 דקות.
מכינים את הגנאש: שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה מתאימה לחימום במיקרוגל. מוסיפים את השמנת המתוקה ומחממים במיקרוגל כדקה (תלוי בעוצמת המיקרוגל, יש להימנע מרתיחה). מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומבריקה.
יוצקים את הגנאש על בסיס הפאי בשכבה אחידה.
מכסים (מבלי שהכיסוי "יפצע" את הגנאש) ומכניסים למקרר למשך 180 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0