מרסקים במעבד מזון את הפתי בר עם החמאה המומסת עד לספיגת החמאה בפירורים.
שלב 2
0 דקות
משטחים את התערובת על תבנית הפאי, מהדקים לתחתית ולדפנות ומכניסים למקפיא עד להתייצבות, כ-20 דקות.
שלב 3
0 דקות
מכינים את הגנאש: שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה מתאימה לחימום במיקרוגל. מוסיפים את השמנת המתוקה ומחממים במיקרוגל כדקה (תלוי בעוצמת המיקרוגל, יש להימנע מרתיחה). מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומבריקה.
שלב 4
0 דקות
יוצקים את הגנאש על בסיס הפאי בשכבה אחידה.
שלב 5
0 דקות
מכסים (מבלי שהכיסוי "יפצע" את הגנאש) ומכניסים למקרר למשך 180 דקות.
שלב 1
מתוך
5
מרסקים במעבד מזון את הפתי בר עם החמאה המומסת עד לספיגת החמאה בפירורים.
שלב 2
מתוך
5
משטחים את התערובת על תבנית הפאי, מהדקים לתחתית ולדפנות ומכניסים למקפיא עד להתייצבות, כ-20 דקות.
שלב 3
מתוך
5
מכינים את הגנאש: שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה מתאימה לחימום במיקרוגל. מוסיפים את השמנת המתוקה ומחממים במיקרוגל כדקה (תלוי בעוצמת המיקרוגל, יש להימנע מרתיחה). מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומבריקה.
שלב 4
מתוך
5
יוצקים את הגנאש על בסיס הפאי בשכבה אחידה.
שלב 5
מתוך
5
מכסים (מבלי שהכיסוי "יפצע" את הגנאש) ומכניסים למקרר למשך 180 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0