המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הבצק ונותנים לו לנוח 20 דק במקרר, עטוף.
אפיה 10- 12 דקות.
ממיסים שוקולד.
מקציפים את הביצים +חלמון +סוכר,מלח וברנדי.
מוסיפים את השוקולד ויוצקים על הקלתית.
אופים 13-15 דקות.
מצננים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0