המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרסקים פתי בר שוקולד מריר לפירורים דקים. מוסיפים חמאה מומסת וממרח שוקולד, ומעבדים יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
מהדקים את הפירורים לתבנית טארט עגולה (בקוטר 26/24 ס״מ) בעזרת כף או תחתית של כוס, ומקפיאים למשך חצי שעה.
ממיסים את השוקולד עם השמנת וקמצוץ מלח במיקרוגל או בסיר קטן מעל להבה נמוכה, ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים.
יוצקים את מלית השוקולד לקלתית, ומיישרים. עוטפים בניילון, ומעבירים למקרר למשך 3 שעות להתייצבות.
לפני ההגשה, מפזרים קקאו מבעד למסננת דקה לקבלת פיזור אחיד.
לפאי שוקולד אספרסו: מוסיפים לחומרי המלית ספלון אספרסו, ומורידים רבע כוס שמנת בהתאמה. לפאי שוקולד ופטל: לחומרי הקלתית מוסיפים 2 כפות ריבת פטל ולמלית עוד 2 כפות ריבת פטל, ומקשטים בכוס פטל טרי או מהקפאה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0