הכנת הבצק: שמים את הביסקוויטים במעבד מזון עם להב פלדה, וטוחנים לפירורים גסים (כמו קוסקוס). מוסיפים את החמאה והחלבה, ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 2
0 דקות
מרפדים בבצק תחתית ושוליים של תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ (או שתי תבניות קטנות). מניחים בצד.
שלב 3
10 דקות
הכנת המילוי: שמים שמנת, אינסטנט פודינג וחצי כוס תותים במעבד המזון (אין צורך לשטוף אחרי הכנת הבצק), ומעבדים למחית ורודה ואחידה. יוצקים אל תוך קלתיות הפאי, ומניחים במקרר לגיבוש ל-10 דקות.
שלב 4
0 דקות
בינתיים שוטפים תותים ונפטרים מעוקציהם. חוצים, או שחותכים לרבעים (תלוי בגודל), ומכסים בתותים את הקרם. שומרים במקרר עד יום.
שלב 5
0 דקות
אם רוצים, זורים לפני ההגשה אבקת סוכר.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
הכנת הבצק: שמים את הביסקוויטים במעבד מזון עם להב פלדה, וטוחנים לפירורים גסים (כמו קוסקוס). מוסיפים את החמאה והחלבה, ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 2
מתוך
5
מרפדים בבצק תחתית ושוליים של תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ (או שתי תבניות קטנות). מניחים בצד.
שלב 3
מתוך
5
הכנת המילוי: שמים שמנת, אינסטנט פודינג וחצי כוס תותים במעבד המזון (אין צורך לשטוף אחרי הכנת הבצק), ומעבדים למחית ורודה ואחידה. יוצקים אל תוך קלתיות הפאי, ומניחים במקרר לגיבוש ל-10 דקות.
שלב 4
מתוך
5
בינתיים שוטפים תותים ונפטרים מעוקציהם. חוצים, או שחותכים לרבעים (תלוי בגודל), ומכסים בתותים את הקרם. שומרים במקרר עד יום.
שלב 5
מתוך
5
אם רוצים, זורים לפני ההגשה אבקת סוכר.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0