המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקלפים את התפוחים וחותכים לפלחים לא עבים. מערבבים עם מעדן קרנברי והקינמון.
שמים בתבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ משומנת.
בקערה נפרדת, מערבבים את יתרת החומרים עד לקבלת פירורים.
מפזרים על התפוחים, ובעזרת האצבעות מחדירים קצת לשכבת התפוחים העליונה.
אופים ב-190 מעלות צלזיוס 30-35 דקות.
מומלץ להגיש חם עם גלידה וניל או שמנת 15%.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1