המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן או חמאה במחבת. מוסיפים את התפוחים ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-5 דק'. אפשר גם לפזר מעל את הסוכר החום, ולערבב.
ממשיכים לטגן עד שהתפוחים השחימו קלות. מעבירים לקערה ומצננים.
מערבבים את כל חומרי הבצק, ולשים עד לקבלת בצק רך ונעים לעבודה.
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לשעה במקרר.
מוציאים את הבצק ומרדדים לעלה בעובי של כ-1/2 ס"מ.
מרפדים תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ, ומהדקים לדפנות.
אופים את הבצק כ-15 דקות , בחום 175 מעלות, עד שהוא מזהיב.
מוציאים את הבצק מהתנור ומוסיפים מעל את התפוחים מסוננין מהסירופ, שנוצר בזמן בישול התפוחים.
יוצקים מעל את רוטב ההקרמה ומפזרים שקדים פרוסים מעל.
אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות, כ-35 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0