לשים מחומרי הבצק גוש חלק. מחלקים את הבצק ל-12 חלקים (אם אופים בתבנית שקעים). מרדדים עלים דקים ומעבירים לתבנית, תבנית קטנה בעלת דופן נמוכה, משומנת. את עודפי הבצק משאירים מעבר לשוליים.
שלב 2
0 דקות
מפוררים מעל הבצק חלק מהגבינה, על הגבינה מניחים פרוסות תפוחי אדמה, מעליהן פרוסות בטטה, ומפזרים שוב מהגבינה.
שלב 3
0 דקות
בוחשים לחוד את התבלינים, ביצים ושמנת ויוצקים מעל.
שלב 4
0 דקות
סוגרים עם שארית הבצק סביב השוליים כ"בורג", או אוספים את הבצק בתבניות האישיות וסוגרים בעזרת האצבעות. אופים עד שמוכן, בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180-200 מעלות.
שלב 5
0 דקות
במקום להכין בצק פריך אפשר להשתמש ב-400 גרם בצק עלים.
שלב 1
מתוך
5
לשים מחומרי הבצק גוש חלק. מחלקים את הבצק ל-12 חלקים (אם אופים בתבנית שקעים). מרדדים עלים דקים ומעבירים לתבנית, תבנית קטנה בעלת דופן נמוכה, משומנת. את עודפי הבצק משאירים מעבר לשוליים.
שלב 2
מתוך
5
מפוררים מעל הבצק חלק מהגבינה, על הגבינה מניחים פרוסות תפוחי אדמה, מעליהן פרוסות בטטה, ומפזרים שוב מהגבינה.
שלב 3
מתוך
5
בוחשים לחוד את התבלינים, ביצים ושמנת ויוצקים מעל.
שלב 4
מתוך
5
סוגרים עם שארית הבצק סביב השוליים כ"בורג", או אוספים את הבצק בתבניות האישיות וסוגרים בעזרת האצבעות. אופים עד שמוכן, בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180-200 מעלות.
שלב 5
מתוך
5
במקום להכין בצק פריך אפשר להשתמש ב-400 גרם בצק עלים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0