המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים מחומרי הבצק גוש חלק. מחלקים את הבצק ל-12 חלקים (אם אופים בתבנית שקעים). מרדדים עלים דקים ומעבירים לתבנית, תבנית קטנה בעלת דופן נמוכה, משומנת. את עודפי הבצק משאירים מעבר לשוליים.
מפוררים מעל הבצק חלק מהגבינה, על הגבינה מניחים פרוסות תפוחי אדמה, מעליהן פרוסות בטטה, ומפזרים שוב מהגבינה.
בוחשים לחוד את התבלינים, ביצים ושמנת ויוצקים מעל.
סוגרים עם שארית הבצק סביב השוליים כ"בורג", או אוספים את הבצק בתבניות האישיות וסוגרים בעזרת האצבעות. אופים עד שמוכן, בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180-200 מעלות.
במקום להכין בצק פריך אפשר להשתמש ב-400 גרם בצק עלים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0