המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה במים עם מלח לפי ההוראות בגב האריזה, כ-7 דקות ומסננים. שומרים כוס ממי הפסטה להמשך.
בסיר או במחבת שמים שמן זית ומתחילים עם הטיגון של הבצל, אחרי שהוא מעט מזהיב מוסיפים את גבעולי המנגולד וחצי מכמות החמאה.
מוסיפים את הצ׳ילי החריף ומערבבים. לאחר 2 דקות מוסיפים את קוביות הסלמון ועליו מלח ופלפל.
מערבבים בזהירות בלי שהסלמון יתפרק. מוסיפים את העגבניות המיובשות ואת השום הפרוס.
מוסיפים את עלי המנגולד (הירוקים). מוסיפים כוס יין לבן ומבשלים כ-2 דקות על שהאלכוהול מתאדה.
מוסיפים את שאר החמאה וכוס מי בישול של הפסטה שהשארנו בצד. מנערים בזהירות את הסיר. מוסיפים את הפסטה ומערבבים בזהירות.
אפשרות הגשה – מפזרים מלמעלה גבינת פרמזן לפי הטעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 3