המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים. שומרים כוס ממי הבישול.
מחממים במחבת את השום הכתוש חמאה ושמן הזית, מערבבים ומוסיפים את הוודקה, צנצנת רוטב עגבניות וכוס ממי הבישול.
מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה. מוסיפים את המלח, פלפל והשמנת, מערבבים ומוסיפים את הפסטה. מערבבים ומגישים חם עם עשבי תיבול שאוהבים מעל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0