המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את גרגרי החומוס עד שהם מתרככים.
בינתיים מערבבים את הקמח הסוכר {כפית} המלח והמרגרינה ואז מוסיפים מים. הבצק צריך להיות גמיש אבל לא דביק. יוצרים כדורים מהבצק.
את החומוס לאחר שהתרכך מסננים מהמים ומוסיפים לו את כוס הסוכר + הל.
מוסיפים רבע כוס מים ומבשלים עד שהחומוס יבש.
מניחים לקרור ואז טוחנים את החומוס במטחנת בשר לפירורים.
לוקחים כדור בצק ופותחים אותו לצורת קערה. ממלאים בכף - כף וחצי חומוס וסוגרים טוב טוב.
פותחים עם מערוך לצורת פיתה {להיזהר שלא תיקרע}.
מטגנים במחבת משומן מעט עד שהפיתה הופכת זהובה ומניחים בצלחת או בכלי סגור שישמרו רכות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0