מניחים בקערת המיקסר את החלבונים ואת הסוכר, ומציבים אותה מעל סיר עם מעט מים רותחים בתחתית. חשוב שהמים לא יגעו בקערת המיקסר, לכן, יש לבחור סיר שמתאים בקוטר לתחתית הקערה. מחממים את החלבונים ואת הסוכר. מדי פעם מערבבים את התערובת, כדי שחלילה לא תהפוך לחביתת חלבונים (אם זה קורה עדיין אפשר להציל. פשוט תסננו את החלבונים לקערה נפרדת).
שלב 2
0 דקות
ברגע שהסוכר מתמוסס, מעבירים את הקערה למיקסר, מוסיפים כף חומץ וכפית תמצית וניל, ומתחילים להקציף. תוך כמה דקות תקבלו קצף לבן, מבריק וסמיך, כך שאם תהפכו את הקערה הוא לא ייפול ממנה.
שלב 3
0 דקות
מחממים תנור לחום של 100 מעלות. מרפדים תבניות בנייר אפייה, ובעזרת 2 כפות יוצקים ענני מרנג לתבנית. חשוב לשמור מרחק בין התלוליות כי המרנג מתנפח מעט באפייה.
שלב 4
0 דקות
אופים, או ליתר דיוק מייבשים, את המרנגים כשעתיים-שלוש לפחות, עד שהם פריכים ונפרדים בקלות מנייר האפייה. אפשר גם להשאיר את המרנגים בתנור אחרי האפייה והם ימשיכו להתייבש, זה רק יעשה להם טוב.
שלב 5
5 דקות
להרכבת המנה - מקציפים את השמנת המתוקה עם אינסטנט הפודינג, עד לקבלת מרקם יציב.
שלב 6
0 דקות
מסדרים על צלחת הגשה גדולה את כל המרנגים. יוצקים מעל כל מרנג קרם, מעליו תותים. שומרים במקרר עד ההגשה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מניחים בקערת המיקסר את החלבונים ואת הסוכר, ומציבים אותה מעל סיר עם מעט מים רותחים בתחתית. חשוב שהמים לא יגעו בקערת המיקסר, לכן, יש לבחור סיר שמתאים בקוטר לתחתית הקערה. מחממים את החלבונים ואת הסוכר. מדי פעם מערבבים את התערובת, כדי שחלילה לא תהפוך לחביתת חלבונים (אם זה קורה עדיין אפשר להציל. פשוט תסננו את החלבונים לקערה נפרדת).
שלב 2
מתוך
6
ברגע שהסוכר מתמוסס, מעבירים את הקערה למיקסר, מוסיפים כף חומץ וכפית תמצית וניל, ומתחילים להקציף. תוך כמה דקות תקבלו קצף לבן, מבריק וסמיך, כך שאם תהפכו את הקערה הוא לא ייפול ממנה.
שלב 3
מתוך
6
מחממים תנור לחום של 100 מעלות. מרפדים תבניות בנייר אפייה, ובעזרת 2 כפות יוצקים ענני מרנג לתבנית. חשוב לשמור מרחק בין התלוליות כי המרנג מתנפח מעט באפייה.
שלב 4
מתוך
6
אופים, או ליתר דיוק מייבשים, את המרנגים כשעתיים-שלוש לפחות, עד שהם פריכים ונפרדים בקלות מנייר האפייה. אפשר גם להשאיר את המרנגים בתנור אחרי האפייה והם ימשיכו להתייבש, זה רק יעשה להם טוב.
שלב 5
מתוך
6
להרכבת המנה - מקציפים את השמנת המתוקה עם אינסטנט הפודינג, עד לקבלת מרקם יציב.
שלב 6
מתוך
6
מסדרים על צלחת הגשה גדולה את כל המרנגים. יוצקים מעל כל מרנג קרם, מעליו תותים. שומרים במקרר עד ההגשה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
2
G
Gal
איך 2 גרם חלבון לאחד.
בפלובה כולה עשוייה מחלבון
מערכת בישולים
היי, מצוינת במתכון כמות של 5 חלבונים 🌹
א
ארנב הפסח
זה ממש טעים נראה לי שאני אכין את זה כל שנה הילדים ממש עפו על זה
הערות 2