בקערת המיקסר ובמהירות גבוהה, מקציפים את החלבונים למשך שתי דקות, עד לקבלת קצף רך מאוד אך יציב. תוך כדי הקצפה, מוסיפים באיטיות ובהדרגה את הסוכר, ממשיכים להקציף עד לקבלת קצף מבריק וסמיך מאוד, כ-3-4 דק' נוספות.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לקערה את הקורנפלור ואת החומץ, וממשיכים להקציף, תחילה במהירות איטית ורק עד להטמעה מלאה.
שלב 4
0 דקות
משרטטים על גבי נייר אפייה עיגול בקוטר 18-20 ס"מ, והופכים אותו כך שהוא יראה גם מצידו השני. מניחים בתבנית אפייה.
שלב 5
0 דקות
מעבירים את המרנג על גבי נייר האפייה בתלולית גבוהה במרכז העיגול. בעזרת מרית יוצרים במרכז התלולית גומחה עמוקה, מיישרים את השוליים החיצוניים.
שלב 6
0 דקות
מנמיכים את חום התנור ל-120 מעלות, ואופים את המרנג למשך כ-80 דקות.
שלב 7
0 דקות
בתום האפייה, מכבים את התנור ומאפשרים למרנג להתקרר בתוכו לחלוטין.
שלב 8
0 דקות
הכנת רוטב פירות היער: מביאים לרתיחה בסיר קטן את פירות היער, סוכר, מים ורום או ברנדי. מבשלים עוד 5-10 דק' נוספות ועד שנוצר רוטב סמיך. מסננים את הרוטב מהפרי (אם רוצים ניתן להשתמש גם בפירות היער המבושלים).
שלב 9
0 דקות
הרכבה: מקציפים את השמנת הצמחית יחד עם אבקת הסוכר, עד לקבלת קצפת יציבה. ממלאים את השקע של המרנג בקצפת, ומפזרים מעל פירות טריים. מזלפים גם את הרוטב.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
9
מחממים תנור ל-150 מעלות.
שלב 2
מתוך
9
בקערת המיקסר ובמהירות גבוהה, מקציפים את החלבונים למשך שתי דקות, עד לקבלת קצף רך מאוד אך יציב. תוך כדי הקצפה, מוסיפים באיטיות ובהדרגה את הסוכר, ממשיכים להקציף עד לקבלת קצף מבריק וסמיך מאוד, כ-3-4 דק' נוספות.
שלב 3
מתוך
9
מוסיפים לקערה את הקורנפלור ואת החומץ, וממשיכים להקציף, תחילה במהירות איטית ורק עד להטמעה מלאה.
שלב 4
מתוך
9
משרטטים על גבי נייר אפייה עיגול בקוטר 18-20 ס"מ, והופכים אותו כך שהוא יראה גם מצידו השני. מניחים בתבנית אפייה.
שלב 5
מתוך
9
מעבירים את המרנג על גבי נייר האפייה בתלולית גבוהה במרכז העיגול. בעזרת מרית יוצרים במרכז התלולית גומחה עמוקה, מיישרים את השוליים החיצוניים.
שלב 6
מתוך
9
מנמיכים את חום התנור ל-120 מעלות, ואופים את המרנג למשך כ-80 דקות.
שלב 7
מתוך
9
בתום האפייה, מכבים את התנור ומאפשרים למרנג להתקרר בתוכו לחלוטין.
שלב 8
מתוך
9
הכנת רוטב פירות היער: מביאים לרתיחה בסיר קטן את פירות היער, סוכר, מים ורום או ברנדי. מבשלים עוד 5-10 דק' נוספות ועד שנוצר רוטב סמיך. מסננים את הרוטב מהפרי (אם רוצים ניתן להשתמש גם בפירות היער המבושלים).
שלב 9
מתוך
9
הרכבה: מקציפים את השמנת הצמחית יחד עם אבקת הסוכר, עד לקבלת קצפת יציבה. ממלאים את השקע של המרנג בקצפת, ומפזרים מעל פירות טריים. מזלפים גם את הרוטב.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0