בבתי קפה ובמסעדות זה נראה מסובך, אבל האמת היא שקל מאוד להכין את המנה הזו. נכון, בקונדיטוריות היא נראית מפונפנת ומעוצבת יותר. אבל הטעם הוא אותו טעם.
שלב 2
0 דקות
מחממים תנור אפייה לחום של 150 מעלות. מרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה ומורחים עליו טיפ-טיפונת חמאה (ממש טיפונת).
שלב 3
0 דקות
מקציפים את החלבונים אגב תוספת הדרגתית של הסוכר הרגיל לקצף נוקשה ויציב. כשהקצף ממש בריון, מוסיפים את הווניל, הקורנפלור, אבקת הסוכר והחומץ ומקציפים עוד 3 דקות.
שלב 4
0 דקות
מורחים בכף את הקצף שהתקבל על נייר האפייה לעיגול בקוטר של צלחת הגשה גדולה. פנים העיגול צריך להיות מעט נמוך משוליו. הפנים צריך להיות בגובה 1-2 ס"מ והשוליים בגובה 3 ס"מ. אין צורך להתעכב יותר מדי על העיצוב, במילא זה יכוסה בקצפת.
שלב 5
0 דקות
מנמיכים את חום התנור ל-140 מעלות ואופים את בסיס הפבלובה 75 דקות עד שהוא יבש ויציב.
שלב 6
0 דקות
מוציאים מהתנור ומצננים על השיש (זהירות! נמלים מתות על זה). עכשיו אפשר לשמור בקופסה אטומה עד שלושה ימים.
שלב 7
0 דקות
להגשה, מקציפים את השמנת, אבקת הסוכר והווניל לקצפת. מורחים על הפבלובה ומפזרים מעל פירות קצוצים. מגישים מיד.
שלב 1
מתוך
7
בבתי קפה ובמסעדות זה נראה מסובך, אבל האמת היא שקל מאוד להכין את המנה הזו. נכון, בקונדיטוריות היא נראית מפונפנת ומעוצבת יותר. אבל הטעם הוא אותו טעם.
שלב 2
מתוך
7
מחממים תנור אפייה לחום של 150 מעלות. מרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה ומורחים עליו טיפ-טיפונת חמאה (ממש טיפונת).
שלב 3
מתוך
7
מקציפים את החלבונים אגב תוספת הדרגתית של הסוכר הרגיל לקצף נוקשה ויציב. כשהקצף ממש בריון, מוסיפים את הווניל, הקורנפלור, אבקת הסוכר והחומץ ומקציפים עוד 3 דקות.
שלב 4
מתוך
7
מורחים בכף את הקצף שהתקבל על נייר האפייה לעיגול בקוטר של צלחת הגשה גדולה. פנים העיגול צריך להיות מעט נמוך משוליו. הפנים צריך להיות בגובה 1-2 ס"מ והשוליים בגובה 3 ס"מ. אין צורך להתעכב יותר מדי על העיצוב, במילא זה יכוסה בקצפת.
שלב 5
מתוך
7
מנמיכים את חום התנור ל-140 מעלות ואופים את בסיס הפבלובה 75 דקות עד שהוא יבש ויציב.
שלב 6
מתוך
7
מוציאים מהתנור ומצננים על השיש (זהירות! נמלים מתות על זה). עכשיו אפשר לשמור בקופסה אטומה עד שלושה ימים.
שלב 7
מתוך
7
להגשה, מקציפים את השמנת, אבקת הסוכר והווניל לקצפת. מורחים על הפבלובה ומפזרים מעל פירות קצוצים. מגישים מיד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0