מחממים תנור ל-120 מעלות. מכינים באן מארי (סיר עם מים רותחים שעליו סיר נוסף או קערת נירוסטה), ומחממים בו את החלבונים והסוכר תוך כדי ערבוב, עד שהתערובת חמימה והסוכר נמס.
שלב 2
10 דקות
מקציפים את החלבונים כ-10 דקות, עד לקבלת קצף יציב. לקראת סוף ההקצפה מוסיפים את החומץ.
שלב 3
60 דקות
מניחים שתי כפות קצף על נייר האפייה ויוצרים גומה קטנה במרכז. ממשיכים באותו האופן עד לסיום הקצף. אופים 60 דקות.
שלב 4
60 דקות
מנמיכים את חום התנור ל-100 מעלות ואופים 60 דקות נוספות.
שלב 5
60 דקות
מכבים את התנור ומשאירים ל-60 דקות נוספות. ניתן להכין את הפבלובות גם שבועיים מראש ולאחסן אותן עטופות היטב (לא במקרר).
שלב 6
30 דקות
הכנת הרוטב: מבשלים את מרכיביו בסיר קטן, על להבה נמוכה, כ-30 דקות, עד שהוא מסמיך ומצננים במקרר.
שלב 7
0 דקות
הרכבת המנה: מניחים על כל צלחת אישית מרנג, עליו כדור גלידה, ועליו יוצקים שתי כפות רוטב פירות יער. מגישים מיד.
שלב 8
0 דקות
טיפ לממהרים: במקום להכין ענני פבלובה, ניתן לרכוש נשיקות בגדלים שונים ברשתות השיווק, או פלטות של מרנג בקונדיטוריות, ולשבור אותן לחתיכות בגודל הרצוי.
שלב 1
מתוך
8
מחממים תנור ל-120 מעלות. מכינים באן מארי (סיר עם מים רותחים שעליו סיר נוסף או קערת נירוסטה), ומחממים בו את החלבונים והסוכר תוך כדי ערבוב, עד שהתערובת חמימה והסוכר נמס.
שלב 2
מתוך
8
מקציפים את החלבונים כ-10 דקות, עד לקבלת קצף יציב. לקראת סוף ההקצפה מוסיפים את החומץ.
שלב 3
מתוך
8
מניחים שתי כפות קצף על נייר האפייה ויוצרים גומה קטנה במרכז. ממשיכים באותו האופן עד לסיום הקצף. אופים 60 דקות.
שלב 4
מתוך
8
מנמיכים את חום התנור ל-100 מעלות ואופים 60 דקות נוספות.
שלב 5
מתוך
8
מכבים את התנור ומשאירים ל-60 דקות נוספות. ניתן להכין את הפבלובות גם שבועיים מראש ולאחסן אותן עטופות היטב (לא במקרר).
שלב 6
מתוך
8
הכנת הרוטב: מבשלים את מרכיביו בסיר קטן, על להבה נמוכה, כ-30 דקות, עד שהוא מסמיך ומצננים במקרר.
שלב 7
מתוך
8
הרכבת המנה: מניחים על כל צלחת אישית מרנג, עליו כדור גלידה, ועליו יוצקים שתי כפות רוטב פירות יער. מגישים מיד.
שלב 8
מתוך
8
טיפ לממהרים: במקום להכין ענני פבלובה, ניתן לרכוש נשיקות בגדלים שונים ברשתות השיווק, או פלטות של מרנג בקונדיטוריות, ולשבור אותן לחתיכות בגודל הרצוי.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0