המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-120 מעלות. מכינים באן מארי (סיר עם מים רותחים שעליו סיר נוסף או קערת נירוסטה), ומחממים בו את החלבונים והסוכר תוך כדי ערבוב, עד שהתערובת חמימה והסוכר נמס.
מקציפים את החלבונים כ-10 דקות, עד לקבלת קצף יציב. לקראת סוף ההקצפה מוסיפים את החומץ.
מניחים שתי כפות קצף על נייר האפייה ויוצרים גומה קטנה במרכז. ממשיכים באותו האופן עד לסיום הקצף. אופים 60 דקות.
מנמיכים את חום התנור ל-100 מעלות ואופים 60 דקות נוספות.
מכבים את התנור ומשאירים ל-60 דקות נוספות. ניתן להכין את הפבלובות גם שבועיים מראש ולאחסן אותן עטופות היטב (לא במקרר).
הכנת הרוטב: מבשלים את מרכיביו בסיר קטן, על להבה נמוכה, כ-30 דקות, עד שהוא מסמיך ומצננים במקרר.
הרכבת המנה: מניחים על כל צלחת אישית מרנג, עליו כדור גלידה, ועליו יוצקים שתי כפות רוטב פירות יער. מגישים מיד.
טיפ לממהרים: במקום להכין ענני פבלובה, ניתן לרכוש נשיקות בגדלים שונים ברשתות השיווק, או פלטות של מרנג בקונדיטוריות, ולשבור אותן לחתיכות בגודל הרצוי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0