המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים במהירות בינונית את החלבונים עד קבלת קצף לבן ורך.
מוסיפים את הסוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה ,עד קבלת קצף יציב.
מקפלים את אבקת הסוכר המנופה.
מזלפים את המרנג לעיגולים בקוטר 5 ס"מ על גבי תבנית האפייה במרווחים שווים .
בוזקים מעט אבקת סוכר מלמעלה ואופים בתנור שחומם ל-135 מעלות כ-35 דקות.
מצננים ומקפיאים.
מכניסים לקערת המיקסר את השמנת המתוקה והחלב ומיד לפני תחילת ההקצפה, את האינסטנט פודינג. מתחילים להקציף במהירות בינונית במשך 2-3 דק' עד לקבלת קצף יציב.
מכינים את רוטב הפירות האקזוטיים: מערבבים הכל בבלנדר עד לקבלת תערובת אחידה.
מניחים בעזרת כף מן הרוטב על גבי הצלחת בצורה מעגלית.
מניחים במרכז הצלחת בעזרת רינג בקוטר 8 ס"מ מקוביות האננס והמנגו.
באמצעות שקית זילוף מזלפים מעל קרם וניל שהקצפנו ומעל מוזגים מן הרוטב של הפירות האקזוטיים.
מוציאים את המרנג מהמקפיא ומניחים סמוך למנה.
ניתן להמיר את האננס במנגו. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0