המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לסיר קטן יוצקים את החלב, השמנת והסוכר. מביאים לרתיחה קלה ומסירים מהכיריים.
מוסיפים לסיר את השוקולד ומערבבים היטב, עד שהשוקולד נמס ומתקבל מרקם אחיד וחלק.
מוסיפים לסיר את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה והרוטב אחיד וחלק. אפשר לשמור את הרוטב במקרר ולחממו במיקרוגל לפני ההגשה.
מועכים את הנשיקות בתוך שקית. מניחים את פרורי הנשיקות בתחתית קערת זכוכית להגשה.
מניחים מעל מצע הנשיקות את כדורי גלידת הווניל. ומפזרים את אגוזי הלוז הקלויים וגרוסים.
מכסים את הגלידה בשערות החלווה.
יוצקים את רוטב השוקולד מעל שערות החלווה ומפזרים את הדובדבנים או התותים. בתאבון.....
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0