המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים את כל הרכיבים לבצק אחיד, מרדדים ישר, ללא התפחה, לבצק עבה יחסית. קורצים עוגיות וחורצים מעליהן בעזרת סכין דוגמה של פסים, או פסים לאורך ולרוחב.
מורחים חלמון ואופים בחום בינוני כ-20 עד הזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0