מקציפים את הביצים עם הסוכר, עד לקבלת בלילה תפוחה ובהירה.
שלב 2
6 דקות
מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים את החלב, שמנת מתוקה, יוגורט, קליפת לימון מגוררת, ליקר, סוכר וסוכר וניל.
*ניתן להמיר את הליקר בברנדי. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
0 דקות
משמנים תבנית עגולה/מלבנית, או תבנית עם חור, ומפזרים על התחתית את הסוכר באופן שווה.
שלב 4
0 דקות
מכניסים את התבנית לתנור בחום 180 מעלות, עד להמסת הסוכר. לחילופין, ממיסים את הסוכר במחבת קטנה מבלי לבחוש ומיד יוצקים לתבנית ומזיזים אותה כך שהקרמל יכסה גם את הדפנות.
שלב 5
0 דקות
מוציאים את התבנית מהתנור ושופכים בזהירות את תערובת הביצים והחלב.
שלב 6
0 דקות
מניחים את התבנית בתוך תבנית גדולה יותר וממלאים אותה מים חמים עד מחצית מגובה תבנית הפודינג.
שלב 7
0 דקות
מכסים את הפודינג ברדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות במשך כ-30-45 דקות.
שלב 8
0 דקות
מקררים מעט, מניחים צלחת הגשה על התבנית והופכים.
שלב 1
מתוך
8
מקציפים את הביצים עם הסוכר, עד לקבלת בלילה תפוחה ובהירה.
שלב 2
מתוך
8
מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים את החלב, שמנת מתוקה, יוגורט, קליפת לימון מגוררת, ליקר, סוכר וסוכר וניל.
*ניתן להמיר את הליקר בברנדי. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
מתוך
8
משמנים תבנית עגולה/מלבנית, או תבנית עם חור, ומפזרים על התחתית את הסוכר באופן שווה.
שלב 4
מתוך
8
מכניסים את התבנית לתנור בחום 180 מעלות, עד להמסת הסוכר. לחילופין, ממיסים את הסוכר במחבת קטנה מבלי לבחוש ומיד יוצקים לתבנית ומזיזים אותה כך שהקרמל יכסה גם את הדפנות.
שלב 5
מתוך
8
מוציאים את התבנית מהתנור ושופכים בזהירות את תערובת הביצים והחלב.
שלב 6
מתוך
8
מניחים את התבנית בתוך תבנית גדולה יותר וממלאים אותה מים חמים עד מחצית מגובה תבנית הפודינג.
שלב 7
מתוך
8
מכסים את הפודינג ברדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות במשך כ-30-45 דקות.
שלב 8
מתוך
8
מקררים מעט, מניחים צלחת הגשה על התבנית והופכים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0