המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים את הביצים עם הסוכר, עד לקבלת בלילה תפוחה ובהירה.
מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים את החלב, שמנת מתוקה, יוגורט, קליפת לימון מגוררת, ליקר, סוכר וסוכר וניל. *ניתן להמיר את הליקר בברנדי. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
משמנים תבנית עגולה/מלבנית, או תבנית עם חור, ומפזרים על התחתית את הסוכר באופן שווה.
מכניסים את התבנית לתנור בחום 180 מעלות, עד להמסת הסוכר. לחילופין, ממיסים את הסוכר במחבת קטנה מבלי לבחוש ומיד יוצקים לתבנית ומזיזים אותה כך שהקרמל יכסה גם את הדפנות.
מוציאים את התבנית מהתנור ושופכים בזהירות את תערובת הביצים והחלב.
מניחים את התבנית בתוך תבנית גדולה יותר וממלאים אותה מים חמים עד מחצית מגובה תבנית הפודינג.
מכסים את הפודינג ברדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות במשך כ-30-45 דקות.
מקררים מעט, מניחים צלחת הגשה על התבנית והופכים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0