המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן עד הזהבה קלה.
מוסיפים את הפולים וכוס מים ומבשלים בסיר מכוסה על אש קטנה 20 דקות.
חותכים את לבבות הארטישוק לרבעים ומוסיפים לסיר.
מפזרים את התבלינים, מוסיפים עוד כוס מים וממשיכים לבשל 20 דקות נוספות.
מערבבים בקערית קטנה את קמח תפוחי האדמה עם רבע כוס מים עד שלא יהיו גושים.
מוסיפים לתבשיל ומערבבים בעדינות.
מוסיפים את מיץ הלימון ומבשלים על אש קטנה בסיר מכוסה עוד 20 דקות. מומלץ לערבב בעדינות מידי מספר דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0