המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים מים וחמאה בסיר.
מוסיפים את קמח התירס בזרימה דקה ומערבבים בכף עץ עד שהקמח נספג.
ממשיכים לערבב ומוסיפים את הגבינה הצהובה.
מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהפולנטה מסמיכה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0