המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים קמח תירס, מים, חמאה או שמן זית (אני אוהבת להוסיף את שניהם), מלח ופלפל שחור גרוס לסיר. מערבבים בכף עץ על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים חלב וממשיכים בערבוב, בלי הפסקה, כ-15 דקות, עד שהפולנטה מסמיכה.
מוסיפים טימין ומזלפים שמן זית ומערבבים.
מטגנים את השום במעט חמאה ושמן זית. מוסיפים את עלי התרד ומטגנים קלות רק עד שהתרד נובל אך לא מאבד את צבעו, כדקה שתיים.
מניחים כמה כפות פולנטה בצלחת ההגשה, ועל כל מנה כף מסקרפונה, מעט גורגונזולה וכף תרד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0