המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להרתיח את הבשר 45 דק', לשפוך את המים ולתת לבשר להתקרר היטב לפני שפורסים. בשר מס' 5/6 לפרוס לפרוסות ברוחב אצבע. אם משתמשים בבשר מס' 4, לחתוך לקוביות כמו של גולש. (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
את הפולים לקלף, להוציא מהתרמיל ולשטוף. פולים קפואים לשטוף.
לחמם בסיר שמן ולשים את המלח, הפפריקה, הכמון והשום. לערבב.
להוסיף את הבשר, לטגן מעט עם הרוטב ולהוסיף מים, עד כדי כיסוי הבשר. להוסיף פלפל ירוק חריף שלם, לכסות את הסיר ולבשל 30 דק'.
להוסיף את הפולים, להוסיף מים עד כיסוי הפול. כשהמים יתאדו לבדוק אם הפול והבשר רך - אם כן לפזר את הכוסברה ובישול של 5 דקות נוספות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0