המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחמם בסיר רחב ושטוח שמן. להוסיף את התבלינים ולערבב. להוסיף את הפול, הלימון הכבוש והפלפלים השלמים. לערבב.
להניח מעל את פרוסות הדג, לפזר מעל את הכוסברה להוסיף מים, עד כיסוי הדג.
כשהמים רותחים להנמיך את הלהבה ולבשל עד צימצום רוב הנוזלים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0