המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הפירות לחתיכות בגודל של 2X2 ס"מ, ועורכים מסביב לכלי הפונדו.
ממיסים את השוקולד והשמנת יחד במיקרוגל במשך כשתי דקות, ומעבירים לכלי הפונדו.
מוסיפים את הליקר ומחממים עד להמסה מלאה של השוקולד.
בעזרת המזלגות הארוכים, טובלים את הפירות או ריבועי עוגת הספוג ברוטב השוקולד, ואוכלים.
ניתן להמיר את השמנת במיץ תפוזים ואת ליקר הקפה בליקר תפוזים, באותן הכמויות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0