המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הפרגיות לגודל של 4-5 ס״מ. שמים מעליהן 1/2 כוס קורנפלור, 1/4 כוס טריאקי, 1/2 כפית מלח ו-1/2 כפית סודה לשתייה, מערבבים היטב.
שמים בתחתית סיר שמן זית ומטגנים את הפרגיות עד הזהבה מלאה, מכל צד. מוציאים את הפרגיות כשהן מזהיבות.
באותו הסיר שהפרגיות טוגנו, מוסיפים 1/4 כוס טריאקי, 2 כפות סויה בסגנון סיני, 1/4 כוס סילאן, 1 כף רוטב צ'ילי מתוק, ומערבבים. מכניסים פנימה את נתחי הפרגית ומערבבים.
מגישים עם אורז.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0