המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
מכניסים את התערובת לקערת המיקסר. מוסיפים שמן ומערבלים עם וו גיטרה כ- 2 דקות. מוסיפים בהדרגה את המים תוך כדי לישה (עד שכל החומרים מתאחדים לבצק).
מכסים את הקערה ומשהים כ- 5 דקות.
פורסים נייר אפייה חתוך לפי גודל התבנית על משטח עבודה. שמים את הבצק על נייר האפייה ופותחים אותו בעזרת הידיים (ניתן לעשות גם פוקצ'ות אישיות קטנות).
מעבירים את נייר האפייה לתבנית ועושים בורות בעזרת האצבעות. מורחים את הבצק בשמן זית בעזרת מברשת.
מפזרים את הירקות, גבינת פטה והמלח הגס על הבצק ואופים כ - 15 דקות עד להשחמה של הבצק וריכוך הירקות.
מוציאים מהתנור ומפזרים טימין.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0