המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חולטים את הברוקולי במים רותחים כ-3 דקות ומיד מסננים.
מקפיצים את הפטריות לדקה קלילה במעט שמן זית.
מצפים את קוביות הסלמון בכף קורנפלור ומניחים בצד.
מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב – ג'ינג'ר, טריאקי, צ'ילי מתוק, סויה ומים.
צורבים את הסלמון על מחבת חמה עם מעט שמן זית, 20 שניות מכל צד.
שופכים את הרוטב מעל, מצמצמים ומקרמלים.
הופכים את קוביות הסלמון.
כל התהליך על המחבת גג 3 דקות, על מנת לשמור על סלמון עסיסי.
מסדרים בקערה עם אורז לבן, ירקות וקוביות סלמון.
• ניתן להשתמש בכל ירק אהוב – שעועית ירוקה, אפונה ועוד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0