מניחים במיקסר 3/4 מכמות המים, סוכר וקמח. לשים במשך 5 דק' במהירות בינונית-נמוכה. מניחים בצד למשך רבע שעה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את יתרת המים הקרים יחד עם השמרים ולשים כדקה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את המלח ולשים במשך 5 דקות נוספות במהירות גבוהה יותר (אם יש אפשרות להכניס עוד מים, מוסיפים והבצק יוצא רטוב. זה תלוי באיכות הקמח ובאיכות ספיחת הנוזלים שלו).
שלב 4
0 דקות
מניחים את הבצק בקערה משומנת ומתפיחים 3 פעמים. בכל פעם למשך כשעה, עד שהוא מכפיל את עצמו.
שלב 5
0 דקות
לאחר ההתפחה השלישית יוצרים מהבצק כדורים ומניחים אותם במים קרים למשך 5 דקות.
שלב 6
0 דקות
מניחים אבן שמוט (אבן שקונים בחניות המתמחות, אבן פיצה שאופים עליה לקבלת אפיה הדומה לטאבון או תנור אבן מקצועי) בתנור בחום של 250 מעלות.
שלב 7
0 דקות
לוקחים כדור בצק, מותחים אותו לבצק ארוך ומלבני, מניחים על האבן ומיד מסדרים את התוספות הרצויות (בצל, עגבניות, זיתים וכן הלאה). ממשיכים כך כשבכל פעם מניחים על האבן עד 3 יחידות.
שלב 8
0 דקות
אופים בחום של 250 מעלות עד שזהוב, כ-12 דקות, תלוי בגודל המאפה וסוג התוספות, ובכל מקרה אופים עד שהתוספות מוכנות.
שלב 9
0 דקות
כאשר הפוקצות מוכנות מורחים אותן בשמן זית, מלח גס, מפזרים עלי רוקט וזיתים ומגישים.
שלב 1
מתוך
9
מניחים במיקסר 3/4 מכמות המים, סוכר וקמח. לשים במשך 5 דק' במהירות בינונית-נמוכה. מניחים בצד למשך רבע שעה.
שלב 2
מתוך
9
מוסיפים את יתרת המים הקרים יחד עם השמרים ולשים כדקה.
שלב 3
מתוך
9
מוסיפים את המלח ולשים במשך 5 דקות נוספות במהירות גבוהה יותר (אם יש אפשרות להכניס עוד מים, מוסיפים והבצק יוצא רטוב. זה תלוי באיכות הקמח ובאיכות ספיחת הנוזלים שלו).
שלב 4
מתוך
9
מניחים את הבצק בקערה משומנת ומתפיחים 3 פעמים. בכל פעם למשך כשעה, עד שהוא מכפיל את עצמו.
שלב 5
מתוך
9
לאחר ההתפחה השלישית יוצרים מהבצק כדורים ומניחים אותם במים קרים למשך 5 דקות.
שלב 6
מתוך
9
מניחים אבן שמוט (אבן שקונים בחניות המתמחות, אבן פיצה שאופים עליה לקבלת אפיה הדומה לטאבון או תנור אבן מקצועי) בתנור בחום של 250 מעלות.
שלב 7
מתוך
9
לוקחים כדור בצק, מותחים אותו לבצק ארוך ומלבני, מניחים על האבן ומיד מסדרים את התוספות הרצויות (בצל, עגבניות, זיתים וכן הלאה). ממשיכים כך כשבכל פעם מניחים על האבן עד 3 יחידות.
שלב 8
מתוך
9
אופים בחום של 250 מעלות עד שזהוב, כ-12 דקות, תלוי בגודל המאפה וסוג התוספות, ובכל מקרה אופים עד שהתוספות מוכנות.
שלב 9
מתוך
9
כאשר הפוקצות מוכנות מורחים אותן בשמן זית, מלח גס, מפזרים עלי רוקט וזיתים ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0