המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת חלקה ומכסים במגבת לשעתיים תפיחה.
פותחים את הבצק ומחלקים אותו ל-6 חלקים, כל חלק מקמחים על משטח עבודה ויוצרים חישוק.
מברישים בביצה טרופה ומסדרים בתבנית על נייר אפייה.
מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות ל- 25 דקות ומגישים חם עם חמאה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0