המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים בקערה קמח, שמרים, מלח, סוכר, מים ושמן ולשים עד קבלת בצק.
להעביר את הקערה למקום חמים ולתת לבצק לתפוח עד שעה.
בינתיים לפרוס בצלים ופלפלים לרצועות ולטגן קלות.
לאחר שהבצק תפח, ליצור ממנו רצועות אובליות, למרוח שמן זית, לפזר את הפלפלים והבצלים המטוגנים ולזרות מלח גס.
להכניס לתנור חם ולאפות עד שהפוקצ'ות הופכות להיות קריספיות למטה ושחומות מעל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0