המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים את כל החומרים היבשים לבצק מלבד המלח בקערת מיקסר.
מערבבים עם וו לישה.
מוסיפים את המים בהדרגה ומעבדים כעשר דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כשעה עד שעתיים עד להכפלת הנפח.
מניחים את הבצק בתבנית אפייה גדולה ומשומנת, משטחים את הבצק בכל התבנית ומניחים להתפחה מכוסה במגבת עד להכפלת הנפח.
יוצרים גומות עם האצבעות ובוזקים מלח גס, שמן זית ועלי רוזמרין.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עד שהפוקצ\'ה מזהיבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0