המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בצק
לתוך קערה להכניס את כל החומרים היבשים, לערבב עם כף ולהוסיף את המים. הערבוב נעשה ביד בתוך קערה. נוצר בצק נוזלי(לא לדאוג)
לאחר שנוצרה עיסה אחידה לכסות לתפיחה ל45 דק' עד שעה.
לחמם תנור ל-165 מעלות.
לשפוך את העיסה לתבנית גדולה. על נייר פרגמנט לשטח עים לקקן ולזרוע למעלה מה שרוצים: רצועות פלפל אדום או חציל מטוגן.
להכניס לתנור ל-35 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0