המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
את הקמח, המלח, הסוכר והשמרים מערבבים יחד.
מוסיפים את המים והשמן בהדרגה ומערבבים עד שנוצר גוש בצק, משהים 15 דקות לתפיחה.
מחלקים את הבצק ל-4.
נותנים לתפוח עוד שלושים דקות.
מרדדים כל כדור בצק למשטח, מניחים בתבנית משומנת.
מורחים בשמן ומלח.
מוסיפים רצועות שום, ובצל, זעתר וביצים קשות.
אופים בחום גבוה ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0