המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור ל-250 מעלות.
שוטפים היטב את הדגים ומייבשים במגבת נייר.
מניחים כל דג בנפרד על הצד המבריק של נייר הכסף.
מערבבים היטב את חומרי הרוטב.
יוצקים על כל דג חצי מכמות הרוטב ומוסיפים עלי בזיליקום.
מקפלים את נייר הכסף לאמצע מכל הצדדים כך שהנייר לא יהיה צמוד לדג ויישאר חלל אויר.
כשהתנור חם להכניס לאפיה ל-18 דקות.
מעבירים את הדגים לצלחות כשהם סגורים בנייר הכסף ומגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0