המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מדליקים את הגריל.
שוטפים היטב את הדגים ומייבשים בנייר מגבת.
משמנים את הדגים במעט שמן זית מבפנים ומבחוץ.
מתבלים במלח, פלפל ושיני שום טרי קצוצים, מבפנים ומבחוץ. תוספרת אפשרית: מכניסים גבעול רוזמרין לכל דג באזור הראש.
מניחים על כל דג רצועה קטנה של חמאה.
מניחים את הדגים על רשת בשליש העליון של התנור.
בתבנית נמוכה יותר בתנור יוצקים 1/4 כוס מים.
צולים 6-7 דקות מכל צד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
על איזו טמפרטורה?
היי, 200 מעלות. יום נעים
הצג מתכונים נוספים
הערות 1