המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
רוחצים היטב את הדגים, מטפטפים מיץ לימון על הדג מבחוץ ומבפנים ומשהים 10 דקות.
מערבבים את הקמח, מלח ופלפל. מקמחים את הדגים קלות ומטגנים משני הצדדים בשמן חם. מוציאים את הדגים ומסדרים על גבי מגבת נייר. באותו השמן מטגנים קלות את השקדים.
בסיר קטן ושטוח מערבבים מיץ אננס, ריבה, מיץ לימון, מלח ופלפל ומרתיחים. מבשלים במשך כ-3 דקות על להבה נמוכה. בינתיים מוהלים עמילן תירס במעט מים, מוסיפים לרוטב ומערבבים.
מעבירים את הדגים לצלחת הגשה, יוצקים עליהם את הרוטב, מקשטים בחצאי פלחי אננס ומפזרים את השקדים ועלי הפטרוזיליה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0