המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים את החמאה, מלח, סוכר, מים וחלב.
לאחר הרתיחה מוסיפים את הקמח עד שהתערובת משתחררת מהדפנות.
מעבירים למעבד מזון עם וו גיטרה, מקררים מעט ומוסיפים את הביצה בהדרגה (ניתן גם בקערה, אבל צריך לוודא שטורפים את הביצה במהירות לתוך הבלילה).
מזלפים עיגולים על נייר אפייה או דף סיליקון.
אופים בתנור שחומם מראש בטמפ' 180 מעלות, בערך 18 דקות.
מצננים.
מקציפים את השמנת עם החלב, סוכר ופודינג, עד שנוצר קרם מוקצף.
ממלאים שק זילוף עם צנתר חלק או משונן קטן, ומזלפים בגב הפחזנית את הקרם.
לקישוט: מפזרים מעט אבקת סוכר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0